» 21 november 2017

Rhonda wordt gemist

Redactie | 23-09-2016


SCHIEDAM - Rhonda is vermist. De huispoes verdween al tien dagen geleden vanaf de Broersvest.

Celeste Uhlenhop, die in Spijkenisse katten opvangt, vertelt dat de eenjarige Rhonda een fantastische moeder is geweest voor haar kittens. "Toen de kittens allemaal een huisje hadden, hebben wij Rhonda laten helpen en eerst bij ons laten bijkomen van de operatie." Omdat zij al de nodige dieren thuis heeft, werd voor Rhonda een ander baasje gezocht. "Daar kreeg zij alle aandacht die ze verdiende. Zij kon hier heerlijk over drie verdiepingen rennen en ook door de praktijk van de eigenaar lopen. Zij was ook erg geliefd bij zijn patiënten", aldus Uhlendop.

Rhonda was net twee weken bij die nieuwe eigenaar, toen ze verdween. "Omdat iedereen bedenktijd heeft, staat de chip nog op mijn naam", aldus Uhlendop - met als plaatsnaam Spijkenisse. "Maar in Schiedam wordt ze al erg gemist."

Rhonda heeft de zogenaamde Schildpad-tekening en is vrij dun. Wie Rhonda heeft gezien wordt gevraagd contact te nemen met Amivedi via T: 088-0064631. De  chip kan worden uitgelezen door de dierenambulance of de dierenarts.


« Terug