» 18 november 2017

Excelsior'20 in de herkansing tegen degradatie

Redactie | 15-05-2017
VOETBAL - Excelsior'20 kan zich nog veilig spelen in de Tweede Klasse. In de laatste speelronde van de zondagamateurs dit seizoen wonnen de Schiedammers met 3-1 van OHVV.

Door de zege eindigde Excelsior’20 met 34 punten op de twaalfde plaats en kan het zich nog veilig spelen via de nacompetitie. OHVV is door de nederlaag rechtstreeks gedegradeerd.

SVV sloot het seizoen in de Vierde Klasse B in stijl af: HWD werd met 5-2 verslagen. Daardoor eindigt SVV met het maximale aantal van 66 punten uit 22 wedstrijden de competitie. Ongeslagen dus, met zelfs geen gelijkspelletje ertussen. Ongekend - maar of het echt uniek is trekken we na.

In de Derde Klasse D verloor Hermes DVS de uitwedstrijd tegen RCD mer 4-3. Hermes DVS eindigt met 26 punten op de twaalfde plaats. Hoewel de ploeg volgend seizoen de overstap naar het zaterdagvoetbal maakt, moet de club toch nog een nacompetitie spelen. In de Derde Klasse B had Kethel Spaland een vrije speelronde. De Schiedammers eindigen op de elfde plaats met 16 punten.


« Terug