» 18 november 2017

Excelsior'20 versterkt zich met Australiër

Redactie | 22-11-2016
CRICKET - Excelsior'20 heeft de Australiër James Hilditch vastgelegd als tweede buitenlandse speler voor het eerste cricketteam. Hij versterkt de Schiedammers in april en speelt de KNCB Topklasse competitie 2017.

James Hilditch (25) is een echte allrounder die uitkomt voor zowel Adelaide University (SACA Premier Grade Competitie) als Western Grid (SACA League Cup) in Zuid-Australië.
Hij maakte op vijftienjarige leeftijd zijn debuut in A Grade-cricket. In het seizoen 2009/10 won hij de Fred Godson-medaille voor Best One-Day Player of the Year. Hij heeft enkele seizoenen gemist door een ernstige blessure en studieverplichtingen. Recent werd hij verkozen tot beste allrounder van Adelaide University.

Hilditch heeft veel ervaring als jeugdcoach en zal bij Excelsior'20 intensief betrokken worden bij de trainingen en wedstrijden van de jeugdelftallen.

De Australiër heeft recentelijk zijn rechtenstudie afgerond en werkt als advocaat in Adelaide. Hij zal in april naar Nederland komen; zijn partner Josephine woont hier dan al, vanwege een promotie in Kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Utrecht. Hilditch zal het hele cricketseizoen beschikbaar voor Excelsior'20.


« Terug