» 18 november 2017

Veel ereplaatsen voor ZVVS op masters

Redactie | 06-02-2017
ZWEMMEN - De zwemmers van ZVVS haalden op verschillende afstanden en in diverse leeftijdscategorieën eerste plaatsen tijdens de Regio West Open Masters Deel 3 in Gouda.

Willem Putter, Tibor Papp, Gertjan van der Vaart, Nadya Putter, Helena Mels, Tamara van der Steen, Natalie van der Hoeven, Rianne van der Hoeven, Herma Hakker-Huijser en Inge Deutz lieten zien dat zij er weer staan. Op de 50m vrij behaalden Tamara van der Steen, Nadya Putter en Helena Mels eerste plaatsen. Rianne van der Hoeven [25+] werd derde. Bij de mannen behaalde Gertjan van der Vaart een tweede plaats en Tibor Papp [45+] werd vierde.

Op de lange afstand, de 800m vrij, behaalde Herma Hakker-Huijser [50+] de eerste plaats; Tamara van der Steen [20+] werd tweede.

Op de schoolslag behaalden Helena Mels [45+] en Inge Duetz [50+] eerste plaatsen op de 50m school. Gertjan van der Vaart [45+] tikte op deze afstand als derde aan. Op de 100m school werden Helena Mels, Natalie van der Hoeven en Gertjan van der Vaart eerste.

Natalie van der Hoeven [25+] en Nadya Putter [30+] behaalden eerste plaatsen op de 100m vlinder en Inge Deutz tikte als eerste aan op de 200m wisselslag. Willem Putter [70+] behaalde op die afstand de tweede plaats op de 200m.

De laatste afstand voor de ZVVS Masters was de 50m vlinderslag,. Op deze afstand werd Rianne van der Hoeven derde en Tibor Papp werd tweede.


« Terug