Agenda

Maandag 16 april

16-04-2018 Agenda

SCHIEDAM - De agenda biedt alle Schiedamse verenigingen en non-profit organisaties een podium om hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten hiervoor kun je mailen naar redactie@Schiedam24.nl. Op maandag 16 april onder meer:

Ouderenfestival

Als vanouds, het festival waar veel Schiedammers uit de vorige eeuw elkaar tegenkomen. Met optredens van Bob Offenberg, Ronnie Tober, John de Bever en Marco de Hollander, in het Theater aan de Schie.
De deuren van het theater gaan om half een open; dan is er een mini-beurs van deelnemende instellingen en winkeliers. Het zaalprogramma begint om twee uur en is tegen vijven afgelopen. Toegang is gratis, maar is wel bedoeld voor mensen die tenminste al zes decennia meelopen. Aanmelden van T: 010 - 7142511.

Drie Maas Stede

Fototentoonstelling 'Het verpleeghuis is het einde'. Voortgekomen uit een boek met dezelfde titel, met portretten van bewoners en artsen van verpleeghuizen in Nederland. Dagelijks te zien.

Digitaal Spreekuur

Voor ieder met vragen over het gebruik van de smartphone, het mobieltje, laptop, tablet of e-reader. Van een tot vier vanmiddag in De 5 Molens aan de Nieuwe Damlaan. 
Deskundige vrijwilligers van het Leercentrum Seniorweb Bibliotheek Schiedam zitten klaar om advies te geven. Bezoekers nemen hun eigen apparaat mee en het advies is gratis.

Door de ogen van de Schiedammers

De twintig foto’s uit de 229 die door Schiedammers werden ingezonden op verzoek van B&W, die de meeste likes kregen van hun stadgenoten. In de Korenbeurs.