Agenda

Dinsdag 18 januari

18-01-2022 Agenda

SCHIEDAM - De agenda biedt alle Schiedamse verenigingen en non-profit organisaties een podium om hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten hiervoor kun je mailen naar E: redactie@Schiedam24.nl. Op dinsdag 18 januari onder meer:

Webinar Online Winkelen

De Bibliotheek Schiedam organiseert de webinar Wijzer (web)winkelen. Waar moet je op letten bij het online winkelen. 

De dinsdagavond bij de bibliotheek staat volledig in het teken van de vijf basisvaardigheden: lezen, schrijven en rekenen; digitale vaardigheden; gezondheid; financiën en sociaaljuridische vaardigheden. De bibliotheek organiseert deze informatieavonden samen met verschillende partners in Schiedam, waaronder het Sociaal Juridisch kenniscentrum van Minters. We helpen de Schiedammers op weg in de gedigitaliseerde en vaak ingewikkelde wereld van vandaag en stimuleren hen zich te blijven ontwikkelen. 

De presentatie start om 19.30 uur via Zoom. Deelname is gratis, maar aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht. Zoom is eenvoudig in gebruik! Je hebt eigenlijk alleen een mailadres en een laptop/computer/tablet/mobiele telefoon nodig. Mocht dit onoverkomelijke problemen opleveren, neem dan per mail contact met ons op. Dan kijken we of we samen een oplossing kunnen bedenken. Aanmelden kan via deze webpagina:
I: https://www.debibliotheekschiedam.nl/agenda/2022/bijeenkomst-wijzer--web-winkelen.html