Woensdag 25 april | Schiedam24
Agenda

Woensdag 25 april

25-04-2018 Agenda

SCHIEDAM - De agenda biedt alle Schiedamse verenigingen en non-profit organisaties een podium om hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten hiervoor kun je mailen naar redactie@Schiedam24.nl. Op woensdag 25 april onder meer:

Boekpresentatie

Jaap Pegtel presenteert zijn boek Cassie en de Elfenkoningin. In het nieuwe boek heeft Cassie speciale gaven en de Bosgeest Franca wil haar helpen hier goed mee om te gaan. Wanneer blijkt dat Franca een tweeling heeft die ontvoerd is, zet Cassie alles op alles om de tweeling te redden en de man van Franca te vinden. 
De presentatie begint om twee uur, toegang gratis.

Afval the Challange

Knutselworkshop in de Kansenfabriek in Nieuwland. Van half twee tot drie.

Wenneker Cinema

15.00 uur: The Post

CJV Jeugdclub

Voor kinderen die het leuk vinden om te knutselen, te plakken, te knippen en gewoon in het algemeen te spelen en lekker gek te doen: de CJV Jeugdclub, bedoeld voor kinderen uit groep 4 tot en met 8.
Vanaf half twee. Kosten: 1,50 euro voor leden per keer. Niet-leden betalen 2 euro.

Wennekerpand

20.15 uur: JW Roy & The Royal Family - A room full of strangers

Granny's Finest

Breien in Drie Maasstede. Van twee tot half vier.

Door de ogen van de Schiedammers

De twintig foto’s uit de 229 die door Schiedammers werden ingezonden op verzoek van B&W, die de meeste likes kregen van hun stadgenoten. In de Korenbeurs.

Jenevermuseum

In het depot van het Jenevermuseum ligt een schat. Al decennialang liggen ruim 100.000 jeneveretiketten opgeborgen in ladekasten, verborgen voor het publiek. Veel ervan zijn prachtig vormgegeven en een lust voor het oog. Nu is de tijd gekomen om iedereen ervan mee te laten genieten! Van twaalf tot vijf geopend.

Stedelijk Museum

Jan Hendrikse maakt radicale kunst, van afval en alledaagse producten. In het museum een grote overzichtstentoonstelling van het jongste lid van de 'nul-groep'. Het is voor het eerst dat het werk van Jan Henderikse op zo’n grote schaal is te zien: soms oogt het leeg, dan weer overdadig. Alles en niets. Met een nieuwe installatie die Hendrikse speciaal voor deze tentoonstelling maakte.
Het museum is van elf tot vijf geopend. Het is vandaag ook stembureau.