Agenda

Zondag 3 juli

03-07-2022 Agenda

SCHIEDAM - De agenda biedt alle Schiedamse verenigingen en non-profit organisaties een podium om hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten hiervoor kun je mailen naar E: redactie@Schiedam24.nl. Op zondag 3 juli onder meer:

All Time Favorites 

Show van Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen, in Theater aan de Schie. Om 13.00 en 18.30 uur.

Zwart Nazarethwandeling

Op pad met de Historische Vereniging Schiedam, 14.00 uur. Dan vertrekt de Zwart Nazarethwandeling vanaf de bibliotheek (Koopmansbeurs of Korenbeurs), Lange Haven 145. Deze wandeling neemt mensen mee naar de tijd van het rijke Schiedamse Jeneververleden en speelt zich vooral af in en om de Brandersbuurt. Branderijen, distilleerderijen en alle aanverwante bedrijfstakken komen ter sprake. De wandeling duurt één tot anderhalf uur. Deelnemers kunnen zich aanmelden voor de wandeling door het formulier in te vullen op de site van de Historische Vereniging Schiedam: I:
https://historischeverenigingschiedam.nl/wandelingen/zwart-nazareth/ of een bericht te sturen naar E: wandelingen@historischeverenigingschiedam.nl. Aanmelding is niet verplicht maar wel fijn. Leden van de Historische Vereniging Schiedam betalen voor de wandeling twee euro en niet-leden vijf euro

Wenneker Cinema

15.00 uur: Ali & Ava

Nuevos Tangos Viejos: Totín con soda

Argentinië, Lejana tierra mía. Om 15.00 uur in de Sodafabriek.

Tentoonstelling De Magie van Polaroid

Stichting KunstWerkt houdt in haar nieuwe expositieruimte Art Centre Schiedam een tentoonstelling met meesterwerken uit de geschiedenis van Polaroidfotografie. Met bijdragen van meer dan veertig fotografen en kunstenaars, waaronder Auke Bergsma, Erik Kessels, Vincent Mentzel, Hans Molenkamp, Pieter Vandermeer, Marcel van der Vlugt en vele anderen. Om 14.00 uur rondleiding door Sjef van Duin. Aanmelden verplicht.

Tentoonstelling Zonvonkengesproei

Een solotentoonstelling van Zoro Feigl, te zien in het Stedelijk Museum Schiedam.

Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date