Agenda

Maandag 23 september

23-09-2019 Agenda

SCHIEDAM - De agenda biedt alle Schiedamse verenigingen en non-profit organisaties een podium om hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten hiervoor kun je mailen naar redactie@Schiedam24.nl. Op maandag 23 september onder meer:

Pogingen tot Poëzie

Op 8 september was het Wereld Alfabetiseringsdag. Omdat taal en letters een grote rol spelen in het werk van SAGE (Saskia van Herwijnen & Gerrit van Schuppen) is dit thema middels de expositie ‘’Pogingen tot poëzie” haar op het lijf geschreven.
Vandaag opent de expositie in de Korenbeurs. SAGE zoekt naar de visuele vorm van poëzie en speelt tegelijk een spel met de betekenissen en associaties hiervan. Aangenomen kan worden dat de poëzie waarnaar hier gezocht wordt breder gezien moet worden dan alleen poëzie zoals neergeschreven in een gedicht.
Vanaf tien uur vandaag.

Klaverjassen

In OC Van Beethovenplein wordt tussen een en vijf geklaverjast.

Mindfulness

Mindfulness in de traditie van Thich Nhat Hanh, onder leiding van Erika van Driessen. Vanaf kwart over zeven bij De Buurtvrouw. Kosten: vier euro.

Frankeland

Creatieve visiteclub - denk aan schilderen, tekenen, boetseren en werken met mozaïek - in Frankeland. Van half twee tot half vijf.

Sportinstuif

Van half zeven tot acht: sportinstuif in de sportzaal op het Bachplein.

De Boei

Inloophuis De Boei in het nieuwe onderkomen: Zaal Beatrix. Het ontmoetingscentrum voor mensen met kanker en/of hun naasten is vandaag van tien tot vier geopend. Er wordt een lunch geserveerd.

Biljarten

In de 5 Molens, van negen tot vier. Kosten: vijftig cent voor twintig minuten.

Schildersclub

In de 5 Molens, van half elf tot half een.

Naailes

Van half twee tot drie is er Naailes in het wijkcentrum Dreesplein, Twee euro per keer.

Linedance

Linedanceles in OC Van Beethovenplein, van half acht tot tien.