Art Gallery VoûteArt Gallery Voûte opende haar deuren in 1994 in Rotterdam. In 2001 verhuisde de galerie naar de Grote Markt in het historische centrum van Schiedam, omringd door bekende culinaire etablissementen en dicht bij het Stedelijk Museum Schiedam en andere musea.

De collectie van Art Gallery Voûte (AGV) bestaat uit schilderijen, sculpturen, fotografie en glaskunst. De galerie is gespecialiseerd in bronzen beelden van hoge kwaliteit.

Sinds 1994 wordt de galerie geleid door Edwin Voûte, voormalig jurist bij Deloitte. Annemarie Voûte is in 2005 toegetreden, zij is een Gallerina, haar taak is om voor de creatieve uitdagingen van de galerie te zorgen.

De galerie vertegenwoordigt ongeveer 25 kunstenaars, die variëren van lokaal tot buitenlands. Er worden hoge eisen en een strikt beleid gehanteerd met betrekking tot de kunst die in de collectie wordt aangeboden. De kunstwerken moeten zoveel mogelijk vernieuwend, kleurrijk, levendig en uitdagend zijn.

Zes keer per jaar organiseert de kunstgalerie een groepstentoonstelling. Verder neemt AGV deel aan kunstbeurzen. Art Gallery Voûte creëert een internationaal netwerk van samenwerking met galeries van over de hele wereld.

Art Gallery Voûte volgt de kunstmarkt en de economie op de voet. Een specialiteit is het adviseren van klanten inzake de aanschaf van kunst en/of het opbouwen van een kunstcollectie en juridische en fiscale aspecten van kunst.

In 2019 telt de galerie 25 jaar kunstervaring. Art Gallery Voûte kijkt er naar uit om haar passie voor kunst met u te delen.

Wilt u op de hoogte blijven van onze exposities en onze uitnodigingen ontvangen? Stuurt u dan een email naar E: info@artgalleryvoute.com of schrijf u in via de website I: http://www.ArtGalleryVoûte.com. U ontvangt dan ongeveer zes keer per jaar een uitnodiging.

AGV is ook te vinden op I: http://www.instagram.com/artgalleryvoute

Contactgegevens

Grote Markt 39 A

3111 NH Schiedam

info@artipico.com

010-4551561 / 06-51 922 582

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

op afspraak

op afspraak

op afspraak

op afspraak

12.00 - 17.30 uur

12.00 - 17.30 uur

12.00 - 17.30 uurLocatie