Adverteren

Schiedam24 is in korte tijd uitgegroeid tot een gewaardeerde en veel gelezen brenger van nieuws. Snel, compleet, professioneel. Met een lezerspubliek dat dag op dag groeit - en die kunt u bereiken. Met een banner bijvoorbeeld. Een heel directe manier om uw boodschap over te brengen aan Schiedam en de Schiedammers.

Banners


Positie Pagina Weekprijs
1 13 26 52
links Home € 58,- € 54,- € 50,- € 46,- € 42,-
Overig € 34,- € 32,- € 30,- € 28,- € 26,-
Midden Home € 58,- € 54,- € 50,- € 46,- € 42,-
Overig € 34,- € 32 € 30,- € 28,- € 26,-

Bedrijfspagina's


Met een bedrijfspagina op Schiedam24 kunt u zich op een unieke manier verzekeren van heel gerichte publiciteit. Ieder Schiedams bedrijf heeft een gratis eigen pagina op Schiedam24. Kies voor het Plusmodel en u zet uw bedrijf extra in the picture. Met het Topmodel kunt u iedere maand een bericht op Schiedam24 plaatsen. Daarmee brengt u uw bedrijf het gehele jaar door onder de aandacht van een breed publiek uit Schiedam en de omliggende gemeenten. U maakt dan ook gebruik van ons bereik via Facebook en Twitter.


Bedrijfspagina's
Bedrijfspagina Starter Plus Top
Eigen bedrijfspagina
Naam bedrijf
Adres + telefoon + e-mailadres
Direct link naar website
Omschrijving van het bedrijf
Max. 400 tekens
geen maximum
geen maximum
Tags (trefwoorden)
1
2
5
Plek bovenaan in zoekresultaten
Bedrijfslogo
Foto
Openingstijden
Facebookfeed
Plek in logomolen op iedere pagina
20% korting op banners en vacatures
12 advertorials
Advertorials op Homepage
Advertorials op twitter en facebook
Prijs per jaar
GRATIS
€ 99,-
             € 496,-


Advertorials


Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een losse advertorial als u slechts incidenteel de publiciteit zoekt voor uw bedrijf. Voor een bedrag van € 89,- plaatsen wij uw advertorial al op Schiedam24 en verspreiden die ook via Twitter en Facebook. Wilt u dat wij de advertorial schrijven en een foto maken voor bij het verhaal? Dan bent u voor een bedrag van € 150,- helemaal klaar!


Vacatures


Geen zin in personeel dat om de haverklap moet bellen dat ze er écht aankomen maar nu helaas nog vast staan in de file... of voor een geopende brug? Uw ideale nieuwe werknemer woont in Schiedam. En u vindt hem of haar via het vacatureplatform van Schiedam24!


Vacatures
Soort 6 weken op website Doorplaatsen twitter en facebook
Vacature € 99,- gratis
Stageplaats € 39,- gratis
Vrijwillger € 25,- gratis


Kortingen
Plaatst u meerdere vacatures, dan kunt u gebruik maken van onze interessante kortingen. Die kunnen oplopen tot wel 30%. En u hoeft die niet allemaal meteen te plaatsen. Eenmaal gekochte ruimte blijft onbeperkt geldig.

Wilt u meer weten over adverteren op Schiedam24? Neem dan contact op met Linda van der Windt, tel. 06-36397044 of adverteren@schiedam24.nl.

Alle op deze pagina genoemde bedragen zijn exclusief btw.