Categorieën

Service

Beneluxtunnel gestremd na ongeluk

Beneluxtunnel gestremd na ongeluk
Nieuws

Beneluxtunnel gestremd na ongeluk

  • Redactie
  • 11-08-2016
  • Nieuws
Beneluxtunnel gestremd na ongeluk

Foto's: FlashphotoNL

Laatste nieuws: De politie is op zoek naar de vrachtwagenchauffeur die eerder vanavond betrokken was bij het ongeluk in de Beneluxtunnel. Het gaat om de bestuurder van een vrachtwagen met een witte (koel)trailer met de letters TIP. De trailer zou schade moeten hebben aan de linker achterkant.

Een 45-jarige automobilist uit Spijkenisse kreeg de schrik van zijn leven toen zijn auto zo’n vijftig meter door de vrachtwagen werd meegesleept. De vrachtwagenchauffeur moet dit gemerkt hebben, aldus de politie, maar reed door.

De man uit Spijkenisse reed in zijn BMW op de linker rijstrook, toen de vrachtwagenchauffeur invoegde via de oprit Vijfsluizen. De chauffeur schoof direct nog een rijstrook op, waar de BMW nog reed. Bij de botsing haakte de auto vast aan de trailer van de vrachtwagen en werd meegesleept. In de Beneluxtunnel kwam hij tegen een muur tot stilstand.

De bestuurder raakte wonderlijk genoeg, aldus de politie, niet ernstig gewond, maar de brandweer moest er aan te pas komen om de auto, waarvan de deuren vastgeklemd zaten, open te knippen.

PERNIS - De A-buis van de Beneluxtunnel is vanavond gestremd geweest na een ongeval. Daarbij viel een gewonde.

De hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter uit Amsterdam, kwamen ter plaatse voor een mogelijke beknelling. De auto was dwars over de weg tot stilstand; het verkeer mocht op de rijksweg keren en terugrijden richting de afslag Vijfsluizen.

Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter bleek niet nodig te zijn en werd afgemeld. Bij Vijfsluizen was het inmiddels chaos omdat het verkeer de rijksweg niet op kon. De politie regelde er het verkeer.


PERNIS - De A-buis van de Beneluxtunnel is vanavond gestremd geweest na een ongeval. Daarbij viel een gewonde.

De hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter uit Amsterdam, kwamen ter plaatse voor een mogelijke beknelling. De auto was dwars over de weg tot stilstand; het verkeer  mocht op de rijksweg keren en terugrijden richting de afslag Vijfsluizen.

Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter bleek niet nodig te zijn en werd afgemeld. Bij Vijfsluizen was het inmiddels chaos omdat  het verkeer de rijksweg niet op kon. De politie regelde er het verkeer.