Brand in Zwaluwlaan

02-11-2018 112 Redactie/Flashphoto

Foto's: FlashphotoNL

Laatste nieuws: De hond is na het langdurig toedienen van zuurstof in de tuin van de woning bijgekomen. Eén kat heeft in de brandweerwagen een flinke hoeveelheid lucht toegediend gekregen, maar heeft het net als de overige twee (niet drie, zoals eerder gemeld) katten niet gered. Zij zijn ter plaatse overleden ten gevolge van de brand. In de woning waren ook twee reptielen aanwezig, waaronder mogelijk ook een (wurg)slang. Deze is niet uit de woning gehaald. Een medewerker van de dierenambulance heeft deze in zijn terrarium onderzocht. Het is niet bekend of dit dier het gehaald heeft. Er waren geen personen in de woning aanwezig. Er zal een onderzoek ingesteld worden naar de oorzaak van de brand. De bewoner was niet thuis toen de brand uitbrak. 

Laatste nieuws: Flashphoto meldt dat in de woning in totaal vier katten, een hond, een hamster en een of meerdere slangen zijn gehaald. De hond krijgt zuurstof. De katten zijn er zeer slecht aan toe.

SCHIEDAM - In een woning aan de Zwaluwlaan heeft vanmorgen brand gewoed.

De brand ontstond in de keuken van het huis. Korte tijd was er flinke rookontwikkeling. Er werd opgeschaald naar Middelbrand. Tenminste één kat is uit de woning gered. Voor zover bekend raakten er geen mensen gewond.

Bekijk de foto's

Gerelateerd