Drie aanhoudingen na bedreiging met vuurwapen

09-01-2021 112 Redactie/Flashphoto

Foto's: FlashphotoNL


Laatste nieuws: Volgens de politie is er één bezorger mishandeld. De drie gewelddadige mannen vonden naar eigen zeggen dat er 'te lang naar hen gekeken werd'. Zij schopten en sloegen de bezorger. Het vuurwapen werd daarbij niet gebruikt, maar wel gezien door de collega van het slachtoffer.

ROTTERDAM - Drie mannen zijn vanavond aangehouden nadat zij twee bezorgers van bezorgdienst Uber bedreigden met een vuurwapen.

Dat gebeurde eerder vanavond nabij de McDonaldsvestiging aan de Thurledeweg in de Spaanse Polder. Het Team Parate Eenheid (TPE) hield de drie mannen aan.

De bezorgers stonden met elkaar te praten toen ze werden aangesproken door drie voor hen onbekende mannen. Hierbij werd het tweetal geschopt, geslagen en bedreigd met een vuurwapen. De daders hebben uiteindelijk een telefoon buitgemaakt.

De 'Find Me-app' op de buitgemaakte telefoon leidde niet veel later het TPE naar een woning in Rotterdam. In de Rösener Manzstraat zijn vervolgens drie mannen in de leeftijd van 23, 24 en 25 jaar aangehouden.

Bekijk de foto'sGerelateerd