Gebouw Stroomopwaarts vlot ontruimd

28-06-2017 112 Kor Kegel

De medewerkers van Stroomopwaarts waren in recordtijd buiten. Ook al was het een foute brandmelding, het bleek wel soepel te kunnen

SCHIEDAM – Twee incidenten zorgden eind van de ochtend voor enige consternatie bij Stroomopwaarts aan de Van Berckenrodestraat in het industriegebied Mathenesse. Op een afdeling in het werkbedrijf werd een medewerker onwel. De werkleider belde meteen 112 en snel arriveerde een ambulance. Ter plekke werd de medewerker onderzocht, maar het leek gezien de klachten verstandig de medewerker voor nader onderzoek mee te nemen. “Die zorgvuldigheid stellen wij zeer op prijs”, zegt directeur Desiree Curfs.
De medewerker kan naar verwachting in de loop van de dag naar huis.  

Toevallig ging tijdens het medische onderzoek door ambulancemedewerkers het brandalarm af. Dat stond los van elkaar. Meteen werd het gebouw ontruimd. Desiree Curfs: “Gelukkig bleek het slechts een foutieve melding en is er dus geen sprake van brand. De evaluatie van de ontruiming laat zien dat ze ruimschoots binnen de tijd gerealiseerd is.”
“Alle complimenten aan onze ontruimingsmedewerkers, de werkleider en de collega’s. Inmiddels is iedereen weer volop aan het werk”, zegt ze.