Hermandad pakt illegale seksinrichting aan

15-07-2015 112 Redactie

SCHIEDAM - Het team Toezicht & Handhaving is in samenwerking met het Controleteam Prostitutie en Mensenhandel van de politie Rotterdam opgetreden tegen een illegale seksinrichting in de M.C.M. de Grootstraat.

Naar aanleiding van een advertentie op internet vond een controle plaats door deze teams. De desbetreffende woning in deze straat in Nieuwland werd gebruikt voor prostitutie.

Er waren die dag twee controles. Vanuit de woning in de M.C.M. de Grootstraat werd al gewerkt, zoals hierboven gemeld, maar er was ook een woning die werd aangeboden als werkruimte op een website. Dus daar was nog geen sprake van een illegale seksinrichting, maar is opgetreden voordat er in deze woning tot prostitutie zou worden overgegaan.

In maart van dit jaar speelde er ook een zaak in Schiedam waarbij de politie optrad tegen het meermalen dwingen tot prostitutie van een zestienjarig meisje in een kelderbox. Toen werden drie mannen gearresteerd. Het desbetreffende delict was in het voorjaar van 2014 gepleegd.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date