Jongeman geeft man (70) in tram 24 kaakslag

05-07-2020 112 Redactie

ROTTERDAM/SCHIEDAM - De politie zoekt naar een jonge man die aan een zeventigjarige man in tramlijn 24 een kaakstoot heeft verkocht. De jonge man is goed in beeld.

Bureau Rijnmond, het opsporingsprogramma van de politie, heeft aandacht besteed aan dit incident dat op dinsdag 21 april 2020 rond het middaguur heeft plaatsgevonden op het Marconiplein in Rotterdam.

De oudere man vindt dat de jongere man treuzelt en vraagt of hij er langs mag. De jongeman komt daarna dicht bij hem staan en vraagt of hij haast heeft. De oudere man vraagt om afstand te houden. Er heeft een woordenwisseling plaats, Vervolgens deelt de jongere man een kaakslag uit. De verdachte is duidelijk herkenbaar in beeld, zegt de politie. Herken je hem? Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Lijn 24 rijdt van de wijk De Esch in Rotterdam via het Oostplein, Centraal Station, Centrum, Marconiplein, via Schiedam (o.m. Rotterdamsedijk, Koemarkt, Station Schiedam Centrum en Station Parkweg) naar Vlaardingen Holy.

Je kunt de video bekijken door op de afbeelding hierboven te klikken.