Categorieën

Service

Pakketbezorger beroofd van bus

Pakketbezorger beroofd van bus
112

Pakketbezorger beroofd van bus

  • Redactie
  • 09-01-2017
  • 112
Pakketbezorger beroofd van bus

Foto: politie Schiedam

VLAARDINGEN - Een pakketbezorger is afgelopen woensdag in Vlaardinger-Ambacht bestolen van zijn bus.

Dat gebeurde 's middags rond twaalf uur op de Molenzicht. De bus werd later in de middag leeg teruggevonden op de Woensdrechtstraat in Rotterdam-Overschie.

De pakketbezorger had net op de Molenzicht een paar pakketten afgegeven en wilde wegrijden, toen hij in zijn spiegel een man naar zijn bus zag lopen. De man gebaarde dat de bezorger uit moest stappen en gedroeg zich zeer agressief. De man ritste zijn jack open en de bezorger had de indruk dat de man daar een wapen droeg. Daarop verliet de bezorger de bus. De man stapte in en reed ermee weg.

Later, omstreeks kwart voor vier, werd de witte bestelbus teruggevonden in Overschie. De pakketten waren weg. De bus is overgebracht naar een politiebureau voor sporenonderzoek

De politie doet onderzoek naar de overval en is op zoek naar getuigen. Hoogstwaarschijnlijk is de bus door Schiedam gereden. Mensen die informatie willen doorgeven kunnen dit doen via T: 0900-8844 of I: www.politie.nl. Anoniem kan dit via T: 0800-7000 of I: www.meldmisdaadanoniem.nl.