Politie lost waarschuwingsschot

05-09-2016 112 Redactie

Foto's: FlashphotoNL

Laatste nieuws:

Een woordvoerder van de politie meldt het volgende: Rond half negen vanavond wordt de politie gebeld door een vrouw in een tram, op dat moment ter hoogte van het Heijermansplein. Zij is door een man in de tram met een tas in haar gezicht geslagen. De man stapt uit en de vrouw volgt hem, met de politie aan de telefoon. Zo gidst zij de politie naar de man toe. Op het Jan Wernard van Den Berghpad willen de politieagenten de man aanhouden. Twee mensen bemoeien zich er mee. En dat kan nog, maar als het hinderen wordt, dan raakt ons geduld op. Als even later duidelijk wordt dat een van de twee ook een mes bij zich heeft, lost een van de collega's een waarschuwingsschot; ook wordt pepperspray gebruikt om de mensen op afstand te houden.
Een agent raakt bovendien gewond tijdens de arrestatie. Hij kneust of breekt zijn hand of pols. Nog niet bekend is mij wat de relatie tussen de verschillende betrokkenen is, of het Schiedammers zijn en wat hun leeftijd is.

Laatste nieuws: De verdachte had mogelijk een mes bij zich

SCHIEDAM - De politie heeft vanavond naar verluidt op het Jan Wernard van Den Berghpad een waarschuwingsschot gelost. Dit gebeurde bij een aanhouding na een vermoedelijke mishandeling.

Het Jan Wernard van Den Berghpad ligt in Woudhoek, tussen de IJzerdraatsingel en de Scheepvaartweg.Gerelateerd