Politie zoekt man die 19-jarige Delftse neerstak

12-07-2015 112 Redactie

Foto: FlashphotoNL

SCHIEDAM - Wij meldden gisteravond dat een gewonde vrouw in de buurt van de Burger King was aangetroffen en was vervoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft nadere bijzonderheden bekendgemaakt. Het gaat om een steekincident. De gewonde vrouw is 19 jaar oud en komt uit Delft. Het incident vond plaats in relationele sfeer.

"De politie kreeg rond elf uur de melding dat er bij een fastfood restaurant aan de ’s-Gravelandseweg een gewonde vrouw was aan komen lopen. Agenten namen direct polshoogte en troffen daar inderdaad een gewonde 19-jarige vrouw aan. Zij verklaarde in de omgeving ruzie te hebben gehad met een bekende van haar. Deze ruzie was uit de hand gelopen en ze was daarbij gestoken in haar bovenlichaam. Het slachtoffer uit Delft wist hierna het restaurant nog te bereiken waarna de hulpdiensten werden gealarmeerd. De vrouw werd aanspreekbaar overgebracht naar het ziekenhuis", aldus de politie.

De verdachte, een man zonder vast woon- of verblijfplaats, is nog niet aangehouden. De politie is naar hem op zoek.Gerelateerd