Afsluitingen A4 in weekend, ook voor veel vrachtwagenritten

07-10-2016 Auto Redactie

SCHIEDAM -  Wederom wordt er dit en komend weekend gewerkt aan de A4. Vanavond vanaf negen uur is de weg tussen Delft en Schiedam in beide richtingen afgesloten.

Het betreft volgens Rijkswaterstaat regulier onderhoud. Ook wordt het terrein waar voorheen het informatiecentrum stond, opnieuw ingericht. Door watergangen en groen creëert Rijkswaterstaat daar een open polderlandschap. Het onderliggend wegennet is niet geschikt voor de vele zware vrachtwagens en grondtransporten. Voor de herinrichting moet circa negenduizend kubieke meter grond worden afgevoerd; dat zijn ongeveer 450 transporten. 

Tussen Delft (afrit 14 met de aansluiting Kruithuisweg/N470) en het Kethelplein is de weg volledig afgesloten in beide richtingen tussen:  vanavond negen uur en morgenochtend tien uur; morgen (zaterdag-) avond negen uur en zondagochtend tien uur en zondagavond negen uur en maandagochtend vijf uur. Weggebruikers worden omgeleid via de A13. Gele borden ter plaatse en informatiepanelen boven en langs de weg, geven de omleidingsroute aan. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Volgend weekend, van 14 tot 17 oktober, is de weg volledig afgesloten van vrijdagavond negen uur tot maandagochtend vijf uur. 


Gerelateerd