Argos Zorggroep behoort bij beste drie tijdens Veiligvoedsel.nl Awards

08-02-2019 Gezond Advertentie


SCHIEDAM - Een jaar lang is er door bijna vijfhonderd zorglocaties en afdelingen gestreden om de felbegeerde Veiligvoedsel.nl Awards. De top drie in elke categorie werd op basis van onaangekondigde audits genomineerd voor de Veiligvoedsel.nl-Award 2019. Naast de nominatie in de categorie ‘Beste Keuken’ voor De Tweemaster in Maassluis, werd Argos Zorggroep ook genomineerd in de categorie ‘Beste Zorggroep’.

Tijdens de bekendmaking van de winnaars op het  Nationaal Congres Veilig Voedsel 2019 gisteren bleek helaas dat we de awards op een paar tiende punt na niet hebben gewonnen, maar hoe dan ook zijn we trots op de twee nominaties!

Alle huizen van Argos Zorggroep beschikken over het Keurmerk Veiligvoedsel.nl. Met het Keurmerk Veiligvoedsel.nl laten zorginstellingen zien aan al hun klanten, gasten en bezoekers dat de voedselveiligheid in hun proces en producten in orde is. Met het Keurmerk Veiligvoedsel.nl laten zorginstellingen zien aan al hun klanten, gasten en bezoekers dat zij de voedselveiligheid in hun proces en producten waarborgen.