Beslagen ten ijs als vrijwilliger

01-03-2018 Gezond Advertentie

SCHIEDAM - Lijkt het u leuk om vrijwilligerswerk te doen bij de Oproepcentrale en zo wat te betekenen voor kwetsbare mensen in de thuissituatie? Schrijf u dan in voor de gratis ‘Basisscholing Vrijwilligerswerk’, die start op vrijdag 6 april. Er is nog plek voor enthousiaste nieuwe deelnemers!

De scholing bestaat uit drie bijeenkomsten van half tien tot twaalf uur in Drie Maas Stede aan de Voorberghlaan 35 in Schiedam. Tijdens deze bijeenkomsten, op vrijdagochtend 6, 13 en 20 april, leren toekomstige vrijwilligers de basisprincipes van het vrijwilligerswerk. Zo gaan de lessen over onder andere dementie, ziektebeelden en grenzen stellen. Na de cursus starten zij met de juiste kennis en verwachtingen als vrijwilliger bij de Oproepcentrale.

Heeft u interesse in vrijwilligerswerk bij de Oproepcentrale? Meldt u dan nu aan voor de Basisscholing Vrijwilligerswerk bij één van de coördinatoren via T: 010 - 427 81 77 of E: info@oproepcentrale.nl . Kijk voor meer informatie over de Oproepcentrale op www.oproepcentrale.nl.Gerelateerd