Bevers in Schiedam

03-11-2016 Gezond Redactie

Foto;s: Finn Snaterse

SCHIEDAM - Bevers in Schiedam. Vanaf aanstaande zaterdag is het zo ver: Scouting Tono-groep begint dan met een nieuwe groep, voor meisjes en jongens van vier tot zeven jaar. Juist: de Bevers.

“Bevers zijn de jongste leden van scouting”, zo legt Thomas Langeweg uit. “Zij spelen nog heel erg in een fantasiewereld en ontdekken de wereld om hen heen." Vandaar de naam.  Samen met Daphne Zoetmulder zal Langeweg leiding gaan geven aan deze jongste scouts.

Bevers doen elke week iets anders, De ene week is dat koken met Rozemarijn, de volgende keer maken ze een fantasiewereldreis met Sterre en Steven Stroom en de keer erna leren ze alles over dieren bij Bas Bos en Rebbel. En dat alles gebeurt spelenderwijs en met heel veel plezier.

Voor belangstellenden houdt de Scouting Tono-groep zaterdag een open middag. Tussen twee en vier zijn alle kinderen tussen de vier-en-een-half en de zeven jaar van harte welkom, in het eigen onderkomen van de scoutinggroep aan de Sweelincksingel 3, bij de voormalige herenboerderij Landvreugd. Voor de ouders zijn er vrijwilligers aanwezig om al hun vragen op af te vuren - en antwoord te krijgen.Gerelateerd