Bijeenkomst voor werkende mantelzorgers

12-03-2018 Gezond Advertentie

SCHIEDAM - Minters Mantelzorg houdt op 26 maart een themabijeenkomst voor werkende mantelzorgers.

Dit gebeurt in samenwerking met de stichting Werk & Mantelzorg; de bijeenkomst is bestemd voor mantelzorgers uit Vlaardingen, Maassluis en Schiedam. Tijdens deze bijeenkomst kunt u meer te weten komen over hoe u op een goede manier zorg- en werktaken kunt combineren om niet overbelast te raken. Ook wordt er informatie gegeven over de wettelijke- en bedrijfsspecifieke regelingen waar werkende mantelzorgers gebruik van kunnen maken. 

Een mantelzorgconsulent van Minters Mantelzorg en Jeanet van Lieshout (verbonden aan zowel Minters als aan stichting Werk & Mantelzorg) zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van informatie rond dit thema. Daarnaast ontmoet u  andere werkende mantelzorgers en wordt er met elkaar in gesprek gegaan over wat helpt om de combinatie werk en mantelzorg goed te kunnen maken. ook wordt er samen gesproken over  oplossingsrichtingen op en buiten het werk en ervaringen en tips uitgewisseld rondom communicatie naar collega’s en leidinggevenden.

De themabijeenkomst werkende mantelzorgers vindt plaats op maandag 26 maart bij de hoofdlocatie van Minters, Burgemeester van Lierplein 51 te Vlaardingen. De bijeenkomst begint om zeven uur 's avonds en eindigt om negen uur. 

U kunt zich tot en met 19 maart voor de bijeenkomst aanmelden via E: info@mintersmantelzorg.nl  of T: 010-4351022, afdeling Mantelzorg.Gerelateerd