Dag van de Mantelzorg, ook online

14-09-2020 Gezond Advertorial


SCHIEDAM - Bent u mantelzorger? Reserveer 10 november dan in uw agenda! Op die dag organiseert Minters Mantelzorg in samenwerking met Koningshof Maassluis een online theatervoorstelling via een livestream. De voorstelling start om kwart voor acht 's avonds en duurt ongeveer tot negen uur.

In dit bijzondere jaar, waarin nog meer van u gevraagd wordt in de zorg voor uw naaste(n), wil Minters Mantelzorg u als mantelzorger namens de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam enorm bedanken! Omdat ze rekening willen houden met de Coronamaatregelen hebben we een verrassing voor u in de vorm van een online event.

Op 10 november kunt u virtueel 'aanwezig' zijn bij een verrassende theatervoorstelling via een livestream. Aanmelden is niet nodig. Via de website I: www.mintersmantelzorg.nl kunt u de virtuele voorstelling bijwonen.

Daarnaast is er een beperkt aantal plekken beschikbaar om de voorstelling in het theater bij te wonen. Deze plekken willen we graag beschikbaar stellen aan mantelzorgers voor wie het lastig of onmogelijk is om via een livestream mee te kijken. Mocht dit voor u het geval zijn, meld u dan aan voor 10 oktober via E: info@mintersmantelzorg.nl.

Let op: in verband met de richtlijnen van het RIVM is er een beperkt aantal beschikbare plaatsen. U kunt alleen aanwezig zijn na bevestiging vanuit Minters Mantelzorg. We wijzen de plaatsen uiterlijk 19 oktober toe.

Laat u verrassen en zorg dat u (virtueel) aanwezig bent! Volg ons nu ook via facebook: Minters Mantelzorg MVS

Gerelateerd