De blaren op dag twee van de Vierdaagse

18-07-2018 Gezond Redactie

Foto's: Patricia (l) en Mary

NIJMEGEN - "Nog maar tachtig kilometer te gaan", concluderen Mary en Patricia, terug in Millingen, na dag twee van de Nijmeegse Vierdaagse.

Maar makkelijke kilometers worden het vast niet. De warmte blijft een rol spelen. En op dag twee waren er ook de eerste blaren. Schiedamse Mary de Kok was niet de enige die daar last van had, dus de wachtrij bij de EHBO was lang. "Om op tijd binnen te komen besloten we met blaren toch maar door te lopen." Dat verhinderde de wandelvriendinnen er niet van hun ogen onderweg, langs Wychen en Beuningen (alwaar een korte relaxte stop bij kennissen) en Weurt, goed de kost te geven en van het moois onderweg bijgaande foto's te maken.

Op tijd komen lukte: om half vijf waren de dames terug bij vertrek en konden de beentjes voor even omhoog. Maar niet te lang, want daarna was het soigneren, eten en op tijd naar bed; morgen begint de dag weer vroeg. Alhoewel: "We vertrekken tussen zes en half zeven..."  Niet zo laat dus, voor Vierdaagsebegrippen. Nog maar tachig kilometer te gaan. En komende de mooiste dagen juist niet nog...?!

Bekijk de foto'sGerelateerd