De Margriet doet mee met Open Deuren Dagen

18-09-2021 Gezond Advertorial


VLAARDINGEN - Maak kennis met onze vrijwilligersorganisaties tijdens de Open Deuren Dagen. Ook hospice de Margriet doet mee.

Interesse in zinvol vrijwilligerswerk? Kom dan met ons kennismaken op dinsdagavond 21 september aanstaande van 19.00 tot 20.30 uur. Adres: Prinses Margrietlaan 15 in Vlaardingen. Geen ervaring in de zorg? Geen probleem, je krijgt van ons een gratis scholingstraject aangeboden, waarmee we starten in oktober aanstaande.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, heerst er in De Margriet beslist geen sombere sfeer. Natuurlijk is er verdriet en komen er emoties los, onze bewoners zijn tenslotte bij ons om te leven los te laten, maar er wordt ook gewoon gelachen. “Het is alsof ik in een warm bad terecht kom”, is een veel gehoorde uitspraak, van onze vrijwilligers. Zoek je zinvol vrijwilligerswerk, waarin je zelf de vrijheid krijgt wanneer je je inroostert en zorg je graag voor anderen? Dan komen wij graag in contact met je! In ons hospice heerst een informele sfeer en zo gaan we ook met je om. Ook als je geen zorgachtergrond hebt kan je toch in ons hospice veel betekenen voor anderen, twijfel niet en kom gezellig kennismaken op dinsdagavond 21 september as van 19.00-20.30 uur. Je kunt ons bereiken op T: 010-4747618. Vraag naar Anja van der Plas of Els Wijnhorst. Kijk voor meer informatie op I: www.hospicedemargriet.nl.

Gerelateerd