Driespan trots op nominatie Anne-Marie van der Lindenprijs

17-12-2019 Gezond Advertentie


SCHIEDAM - Wat was het spannend voor Drie Maas Stede en dierenpark De Driespan op woensdag 11 december. Als genomineerde maakte De Driespan namelijk kans op de Anne-Marie van der Lindenprijs 2019. Een aantal medewerkers mocht de prijsuitreiking in Nolet Distillery in Schiedam bijwonen. Helaas ging De Driespan er niet met de winst vandoor, maar wel met een prachtige prijs van € 7.500,-!

We zijn ontzettend blij met onze nominatie en deze mooie prijs. Het geld wordt onder meer gebruikt om een speciale moestuin aan te leggen. De winst ging dit jaar naar 'Yets verduurzaamd' van Yets Foundation uit Vlaardingen. Argos Zorggroep feliciteert hen van harte met deze mooie prestatie!

De Driespan is al sinds 1994 onderdeel van Drie Maas Stede en wordt beheerd in samenwerking met Ipse de Bruggen. In De Driespan verblijven verschillende kleine boerderijdieren. Deze dieren en het terrein worden onderhouden door dierenverzorgers van Ipse de Bruggen. Dit geeft hen een leuke en zinvolle dagbesteding. De Driespan vervult hiermee een waardevolle maatschappelijke functie. In De Driespan kunnen onze bewoners en hun bezoekers genieten van het buiten zijn en elkaar ontmoeten. Onlangs is het dierenpark van plek verhuisd en het resultaat is er een om trots op te zijn: een prachtig vernieuwd dierenpark grenzend aan het terras van de brasserie van Drie Maas Stede.Gerelateerd