Categorieën

Service

Er is hulp nodig bij de digitale Rode Kruiscollecte

Er is hulp nodig bij de digitale Rode Kruiscollecte
Gezond

Er is hulp nodig bij de digitale Rode Kruiscollecte

  • Advertentie
  • 02-06-2020
  • Gezond
Er is hulp nodig bij de digitale Rode Kruiscollecte

SCHIEDAM - De Rode Kruiscollecteweek is van 22 tot 28 juni. Dit jaar gaat het anders dan anders.

De huis-aan-huiscollecte is dit jaar niet verantwoord. Dus geen collectebussen dit jaar, maar wel een digitale collecte. In allerlei berichten en op tv en in de media heeft men kunnen zien dat juist nu de inzet van de Rode Kruisvrijwilligers in de eigen omgeving van heel groot belang is, met het geven van hulp aan hen die het nodig hebben. 

Het Rode Kruis gaat dit jaar collecteren via een digitale weg. Er komt een aansprekende digitale 'collectebus' waarbij de digitale collectant gerapporteerd krijgt wat de opbrengst is. Het klinkt misschien moeilijk, maar het is zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Het mag in de huidige situatie ook wel een beetje uitdagend zijn. In de aanloop naar de collecteweek en in de week zelf zal er veel landelijke en lokale communicatie zijn als ondersteuning. 

We zijn overal, maar zonder jou nergens! We vragen je hulp als digitale collectant om de digitale collectebus zoveel mogelijk in je eigen omgeving via mail en of sociale media te verspreiden. Wil je ons laten weten of je als digitale collectant wilt helpen, reageer dan met je naam, telefoonnummer en emailadres, bij voorkeur op ons mailadres.  

Rode Kruis afdeling Nieuwe Waterweg-Noord
E: [email protected]
T: 010-2342049

Adres : Trimpad 4  3135 GA Vlaardingen 

Een goede opbrengt is zeker nu van belang. Het geld dat tijdens de collecteweek wordt ingezameld, wordt alleen gebruikt voor activiteiten binnen de eigen afdeling. Dan kunnen wij onze noodzakelijke materialen zoals auto’s voor hulpvervoer, EHBO-bikefietsen, EHBO-tenten bij evenementen en lesmateriaal aanschaffen en onderhouden. En ook onze telefooncirkels voor de eenzame ouderen in stand houden.

De opbrengst maakt het mogelijk dat onze vrijwilligers de hulp kunnen geven aan hen die het nodig hebben.

De Nieuwe Dam

Nieuwe Damlaan 845, Schiedam

Meer over De Nieuwe Dam →