Euromast toont hartslag van hulpverleners

02-05-2020 Gezond Redactie

Foto's: FlashphotoNL


ROTTERDAM  - Op de laatste avond van Heroes Shine Bright, was de kleur rood. Zo kwam het dat de Euromast oogverblindend in het rood stond. Flashphoto NL legde het vast.

Heroes Shine Bright is een initiatief waarbij grote en markante torens in de hele wereld worden uitverlicht, als eerbetoon aan de werkers in de strijd tegen het Coronavirus. Iedere avond in een andere kleur. Het pulserende rode licht van vandaag staat voor een hartslag.

De Euromast komt ermee in een indrukwekkend rijtje: onder meer de Burj Khalifa (Dubai, Verenigde Arabische Emiraten), CN Tower (Toronto, Canada), Calgary Tower (Calgary, Canada), Macau Tower (Macau, China), Busan Tower (Busan, Zuid-Korea), Willis Tower (Chicago, VS), 360 Chicago (Chicago, VS), One Liberty Observation Deck (Philadelphia, VS), Ostankino TV Tower (Moskou, Rusland), Tallinn TV Tower (Tallinn, Estland) en de UFO Tower (Bratislava, Slowakije) werden dezer dagen uitgelicht. De actie begon een week geleden bij het Empire State Building in New York. 

Bekijk de foto'sGerelateerd