Feestelijke opening De Driespan

06-09-2019 Gezond Advertentie


SCHIEDAM - Woensdag is dierenpark De Driespan op het terrein van Driemaasstede aan de Voorberghlaan geopend.

Er was veel belangstelling voor de opening. Na koffie en gebak in de brasserie van Driemaasstede vond om elf uur de openingshandeling plaats. Het onthullen van het welkomstbord en het doorknippen van het lint werden uitgevoerd door een van de dierenverzorgers van Ipse de Bruggen en een van de bewoners van Driemaasstede. Na de opening bezochten de aanwezigen de vernieuwde Driespan.

De Driespan is al sinds 1994 onderdeel van Driemaasstede en wordt beheerd in samenwerking met Ipse de Bruggen. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de verhuizing van De Driespan. Het resultaat is een prachtig vernieuwd dierenpark, grenzend aan het terras van onze brasserie, zodat er meer verbinding is met onze bewoners. In de Driespan vindt u verschillende kleine boerderijdieren. Naast bewoners zijn ook omwonenden van harte welkom. De Driespan is dagelijks geopend.

Wij zijn onze sponsoren Fonds Schiedam Vlaardingen, Slagboom Vlaardingen – electrotechniek, Toorn & Elsink B.V., @Signs – vormcommunicatie, Pets Place Schiedam, Argos Zorggroep, Ipse de Bruggen, stichting Vrienden van Driemaasstede, ’t Winkeltje Driemaasstede, Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., Verheij Integrale Groenzorg, Van Leeuwen diervoeders, Gamma Schiedam, Plantenbeurs Woudhoek dankbaar dat wij, mede dankzij hun steun, de Driespan een prachtig nieuw onderkomen kunnen bieden.Gerelateerd