Jarige Job: niet alleen een date inpakken...

11-02-2020 Gezond Redactie


ROTTERDAM - Meer dan alleen een date inpakken. Daar gaat het om, Valentijnsvrijdag in de Van Nellefabriek.

Terwijl je verjaardagscadeaus inpakt, ook je Valentijn inpakken, zo ziet aanstichter Jarige Job het voor zich. Niet eenzaam op de bank, maar 'Daten met je hart'.

Vrijgezellen zijn uitgenodigd, worden aan elkaar gekoppeld en pakken samen een verjaardagbox in. Aldoende zie je of er een klik is, zo leert de ervaring voor vijf eerdere versies van Daten met je hart. bij iedere nieuwe box een nieuwe inpakpartner. "Iedere box gaat naar een jarig kind dat vanwege geldgebrek geen verjaardag kan vieren thuis en op school. Binnen no time heb je een handvol leuke vrijgezellen ontmoet en net zoveel verjaardagsboxen ingepakt", aldus Jarige Job.
 
Die stichting verzorgt verjaardagscadeaus voor de naar schatting 61.000 kinderen in Nederland die in hun gezin niet het geld hebben om hun verjaardig te kunnen vieren. Dat is nogal eens reden om zich op hun verjaardag ziek te melden op school. Jarige Job trakteert die kinderen sinds 2010 op een verjaardagsbox, inclusief traktaties voor de klas en leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

Wie mee wil 'Daten met het hart´ meldt zich het beste aan via I: www.datenmetjehart.nl. De avond in Rotterdam-West begint om zeven uur.Gerelateerd