Categorieën

Service

Kom 'speeddaten' met Argos Zorggroep!

Kom 'speeddaten' met Argos Zorggroep!
Gezond

Kom 'speeddaten' met Argos Zorggroep!

  • Advertentie
  • 26-02-2019
  • Gezond
Kom 'speeddaten' met Argos Zorggroep!

SCHIEDAM - Net als andere zorgorganisaties staat Argos Zorggroep voor de uitdaging van een krappe arbeidsmarkt en een grote behoefte aan medewerkers in de zorg. Daarom zijn we op zoek gegaan naar wie er wél beschikbaar waren op de arbeidsmarkt. Sinds kort zijn daarom verschillende gastvrouwen/-heren en zorgondersteuners aan de slag gegaan bij Argos Zorggroep die zich bezighouden met huishoudelijke taken, eten en drinken en gezellige activiteiten voor de bewoners.

Door deze taken weg te nemen bij de zorgprofessionals, kunnen zij zich op zorgtaken concentreren. Het is een win-win situatie: mensen die altijd al in de zorg wilden werken, maar daar de opleiding niet voor hadden, krijgen nu een kans om aan de slag te gaan. In plaats van diploma’s zochten we namelijk naar mensen met een hart voor de zorg, goede sociale vaardigheden en affiniteit met ouderen. Deze gastvrouwen/-heren houden zich bezig met eten en drinken en koken heerlijke maaltijden met bewoners. De zorgondersteuners ondersteunen bij huishoudelijke taken. In de huiskamers zorgen zij gezamenlijk voor geluksmomenten met leuke en gezellige activiteiten en aandacht voor bewoners. Tegelijkertijd zorgt hun inzet ervoor dat de zorgprofessionals het werk kunnen doen waarvoor zij zijn opgeleid en waar hun passie ligt.

Ook werving pakt Argos Zorggroep innovatief aan: geen ellenlange sollicitatieprocedures, maar speeddates! Op maandag 11, dinsdag 12 en woensdag 13 maart a.s. organiseren we  speeddates voor gastvrouwen/ -heren, zorgondersteuners, leerlingen, VIG-ers en verpleegkundigen voor de regio’s Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Hoogvliet en Albrandswaard / Nissewaard. Aanmelden kan via I: www.argoszorggroep.nl/speeddatesargos.


Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →