Kom kijken bij Argos tijdens Week van Zorg en Welzijn

04-03-2019 Gezond Advertentie


SCHIEDAM  - Tijdens de landelijke Week van Zorg en Welzijn openen verschillende huizen van de Argos Zorggroep hun deuren voor omwonenden en andere geïnteresseerden.

Het is van maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart i's het 'zorgweek'. Er zijn dan bij de huizen van Argos verschillende activiteiten: van open dagen met veel informatie over wonen in onze huizen, tot speeddates voor een baan in diverse regio’s: Argos Zorggroep biedt tijdens de Week van Zorg en Welzijn 2019 voor ieder wat wils.

Het hoogtepunt van de week is traditioneel de Open Dag, die dit jaar plaatsvindt op zaterdag 16 maart. Op deze dag organiseren verschillende huizen extra veel leuke activiteiten. Wat denk je van een bezoekje aan het gezellige Lentefeest in De Meerpaal of de open dag in De Tweemaster? Op de pagina I: www.argoszorggroep.nl/openweek staat een overzicht van alle activiteiten!

De Week van Zorg en Welzijn is een landelijk initiatief waarbij verschillende zorgorganisaties hun deuren openen voor omwonenden en geïnteresseerden.Gerelateerd