Leren hoe iemand thuis te verzorgen

19-12-2017 Gezond Advertentie

SCHIEDAM - Voor de cursus ‘Iemand thuis verzorgen’, die op 25 januari 2018 van twee tot vier van start gaat, zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Tijdens deze cursus leert u praktische vaardigheden op het gebied van verzorging. Denk daarbij aan tillen en verplaatsen, algemene dagelijkse handelingen (zoals wassen, aankleden op de stoel of in bed), hulpmiddelen en medicatiegebruik. Naast het leren van praktische vaardigheden is er ook aandacht voor mantelzorgthema’s zoals ziektebeleving, balans en effectief communiceren tussen jezelf als mantelzorger, degene voor wie je zorgt en professionele zorg.

De cursussen van Minters Mantelzorg zijn gratis te bezoeken. Ze worden gegeven aan het Burgemeester Van Lierplein 51 in Vlaardingen, de hoofdlocatie van Minters. Wel verwacht Minters Mantelzorg dat u zich opgeeft voor de cursus waaraan u wilt deelnemen.

Als u meer informatie wenst kunt u contact opnemen met Karin Barg, Minters Mantelzorg, T: 06-51694076 of kijk op I: www.mintersmantelzorg.nl.Gerelateerd