Mantelzorg doe je samen!

19-10-2016 Gezond Advertorial

SCHIEDAM - In de week van zondag 6 tot en met zaterdag 12 november is er extra aandacht voor mantelzorgers in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. De hele week vinden er activiteiten bij diverse organisaties plaats. Ook de landelijke Dag van de Mantelzorg valt in deze week. Minters Mantelzorg viert deze dag op woensdag 9 november met een feestelijke avond in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen.

Het thema dit jaar is: "Mantelzorg doe je samen!". Daarom worden mantelzorgers van harte uitgenodigd om met elkaar te komen. Als er iemand in een gezin ziek is, zijn alle andere gezinsleden mantelzorgers. Ook de kinderen. Die noemen wij jonge mantelzorgers. Met hen is er rekening gehouden bij het samenstellen van het programma, dus neem ze gezellig mee.

Uitgebreide informatiemarkt

Al uw vragen kunt u gemakkelijk stellen op de informatiemarkt. Hier vindt u de organisaties waarmee u als mantelzorger te maken heeft. Misschien ontdekt u iets dat u nog niet wist.

Heerlijk buffet

U kunt met elkaar genieten van een heerlijk buffet.

Voorstelling Rob & Emiel

Deze theatervoorstelling voor alle leeftijden zou cabaret, stand-up comedy of illusie kunnen zijn. Na hun televisie-doorbraak ziet u ze nu in het theater: Rob en Emiel LIVE!

Staat u bij Minters ingeschreven als Mantelzorger dan ontvangt u vanzelf een uitnodiging.

Niet ingeschreven?

Bent u nog niet ingeschreven bij ons als Mantelzorger, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. U kunt zich aanmelden door te bellen naar 010 435 10 22 of te mailen naar info@mintersmantelzorg.nl. Vermeld daarbij uw e-mail, naam, adres en telefoonnummer en met hoeveel mantelzorgers u aanwezig wilt zijn.  


Zorg dat u erbij bent!

Gerelateerd