Mantelzorgcafé in Wilgenburg

26-09-2016 Gezond Advertorial

SCHIEDAM - Bent u mantelzorger? Zorgt u voor een partner, kind, ouder, vriend of goede buur? Dan bent u op dinsdag 27 september van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom in het Mantelzorgcafé Schiedam, een activiteit van Minters Mantelzorg .

Mantelzorgers zijn van harte welkom op 27 september in het Mantelzorgcafé. U kunt er andere mantelzorgers ontmoeten. Tijdens deze bijeenkomst zullen mw. Visser en mw. L. Droogendijk, medewerkers van ROGplus, aanwezig zijn. Veel mantelzorgers hebben of krijgen te maken met deze organisatie die zorgt voor de uitvoering van de WMO in onder meer de gemeente Schiedam. De medewerkers van ROGplus informeren u tijdens deze bijeenkomst graag over de verschillende maatwerk-voorzieningen die voor u van toepassing kunnen zijn. Ook houden zij u op de hoogte van de wijzigingen in de regelgeving rondom deze voorzieningen.

Vooraf aanmelden is niet nodig, mantelzorgers kunnen zo binnenlopen bij het Mantelzorgcafé, Land van Ris 6 (de Wilgenburg) in Schiedam. De koffie staat klaar.

Meer informatie bij Antoinette Eilering, mantelzorgconsultent van Minters Mantelzorg, T: 06 - 51694096, of kijk op onze website www.mintersmantelzorg.nl.

Gerelateerd