Mantelzorgcafé om elkaar te ontmoeten

18-06-2017 Gezond Advertorial

SCHIEDAM - Bent u mantelzorger? Zorgt u voor een partner, kind, ouder, vriend of goede buur? Dan bent u op dinsdag 27 juni van tien tot twaalf in de ochtend van harte welkom in het Mantelzorgcafé Schiedam, een activiteit van Minters Mantelzorg.

Het Mantelzorgcafé is iedere laatste dinsdag in de maand in 2017 een plek waar mantelzorgers uit Schiedam elkaar kunnen ontmoeten. Op dinsdag 27 juni zal Hans van Setten, docent aan de hogeschool en trainer, een themabijeenkomst verzorgen over 'in verbinding met elkaar' (ook als de ander chronisch ziek is.). Waarom is het ingewikkeld om vanuit twee kanten oprecht in gesprek te kunnen zijn, en op wat kun je inzetten om dit wel/beter voor elkaar te krijgen?

Vooraf aanmelden is niet nodig; mantelzorgers kunnen zo binnenlopen bij het Mantelzorgcafé. Dat wordt gehouden in de Wilgenburg op het Land van Ris, achter de basiliek. De koffie staat klaar.

Meer informatie is te krijgen bij Antoinette Eilering, mantelzorgconsultent van Minters Mantelzorg, T: 06-51694096, of kijk op www.mintersmantelzorg.nl.
Gerelateerd