PPSC begint De Derde Helft met inloopmiddag

26-09-2019 Gezond Redactie

De ouderencommissie van PPSC; foto: PPSC


SCHIEDAM - Een inloopmiddag voor ieder die wil - maar liefst natuurlijk iets met de club en zijn mensen heeft - is de eerste activiteit in het project 'De Derde Helft' bij PPSC.

Op 9 oktober is de eerste inloopmiddag, die de naam ‘Bakkie doen bij PPSC’ kreeg. De bedoeling is ouderen gelegenheid te geven om elkaar te ontmoeten op een laagdrempelige manier.
 
De ouderencommissie van de voetbalclub op Thurlede nodigt een ieder uit om op de eerste middag op 9 oktober langs te komen. "U kunt deze middag de huidige activiteiten zoals jeux de boules en walking football ontdekken. Binnen kunt u meedoen met een potje biljart, sjoelen of tafeltennis"

De Derde Helft is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds, met steun van Gemeente Schiedam. PPSC heeft zich daaraan verbonden.

Na die eerste keer is het ieder woensdagmiddag Bakkie doen bij PPSC. Behalve genoemde activiteiten staan er ook plannen op de rol voor wandelen, fietsen, muziek, lezingen,
yoga en valpreventie. "Elkaar ontmoeten en gezelligheid staan centraal, meedoen aan activiteiten mag. We horen en spreken u graag over uw wensen voor deze gezellige middagen."

Niet onbelangrijk: deelname en het bakkie zijn gratis.Gerelateerd