Rolantino's op voor Muziektalent van Philadelphia

21-03-2018 Gezond Redactie

De Rolantino's in actie in het Theater aan de Schie


SCHIEDAM - De Rolantino's zijn kandidaat voor het Muziektalent van Philadelphia 2018.

Zij zijn een van de maar liefst 163 muzikanten en muziekgroepen die meedingen naar de prijs van het grootste muziektalent.

Annelies Kars, oprichtster van de Rolantino’s, vraagt ieder op de Schiedamse muziekgroep voor mensen met een beperking te stemmen.

Stemmen kan tot volgende week donderdag. Een jury kijkt op die dag, vanaf vier uur, wie de meeste stemmen heeft én wie ze zelf de beste kandidaten vindt. De juryleden komen tot een top 3 per regio. Die muzikanten treden op tijdens de Regionale Muziekfeesten. De winnaar daarvan gaat door naar de grote finale op 20 juni in de Flint in Amersfoort.

Op 3 april zullen de Rolantino's te horen krijgen of zij tot de regionale top 3 behoren. Ze dingen mee in de regio West. die grote delen van Zuid-Holland omvat.

Philadelphia is een landelijke zorginstelling die mensen met een verstandelijke beperking begeleidt om te bereiken dat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. De ondersteuning kan zijn in de vorm van een wekelijks gesprek tot 24-uurs intensieve zorg. Dat werkt gebeurt op ruim vijfhonderd kleinschalige locaties in het land, door ongeveer 6.300 medewerkers. Deze begeleiden momenteel ruim 7.775 'cliënten'.
Gerelateerd