Schiedammers maken Geluk

18-10-2017 Gezond Redactie

SCHIEDAM - Een voorstelling om de Week van het Geluk besluiten. Aanstaande zondag zal de Vlaamse 'geluksprofessor' Leo Bormans optreden en is de voorstelling Portretten te zien.

Het wordt volgens de organisatoren een bijzondere matinee in Theater aan de Schie. De voorstelling is een dankjewel van de organisatoren van de Week van het Geluk aan de  vrijwilligers voor hun inzet en de bezoekers van activiteiten voor hun komst.

Bormans zal 'met veel humor' de zaal laten ervaren dat geluk nooit ver weg is. Na de pauze staan zeven Schiedammers op toneel met ‘Portretten’, hun persoonlijke en universele voorstelling over ‘eenzaam ben je niet alleen’. Al vertoond in de Schiedamse wijken, nu op een groot podium. Hierna treedt het Schiedamse Caffeine op in de foyer. De drie meiden spelen gitaar, viool en cajon & zingen solo en samen.

De Week van het Geluk is het Schiedamse equivalent van de landelijke Week tegen eenzaamheid. Om mensen die moeite hebben de stap te zetten naar een gezamenlijke activiteit, daar toch te krijgen, hebben veel vrijwilligers en organisaties zich ingespannen.Gerelateerd