Speeddaten bij Drie Maas Stede

04-05-2018 Gezond Redactie

SCHIEDAM - Drie Maas Stede organiseert een heuse speeddate avond. Dat gebeurt op woensdag 30 mei, vanaf half acht 's avonds.

De avond is bedoeld voor ieder die een baan zoekt in de zorg. Vrijblijvend kunnen zij kennismaken met Drie Maas Stede en kijken of een baan bij het zorgcentrum iets voor hen is.

Tijdens een korte ‘date’ brengt Drie Maas Stede in kaart wat het zorgcentrum en de geïnteresseerde voor elkaar kunnen betekenen. Naast gediplomeerde zorgmedewerkers, zoeken wij ook helpende handen die de zorg kunnen ondersteunen door te helpen met eten en drinken en facilitaire ondersteuning. De juiste instelling en motivatie is bij deze functies belangrijker dan papieren, zo zegt de organisator er bij. Is er een match? Dan wordt er een vervolgafspraak gemaakt om verder te praten over een functie.

"Word jij enthousiast van liefdevolle zorg in een gastvrije omgeving?", zo vraagt Drie Maas Stede zich af. Die mensen worden uitgenodigd voor de speeddate via I: www.argoszorggroep.nl/speeddateschiedam. De inloop is vanaf zeven uur; de avond duurt tot negen uur.

Gerelateerd