Team Matt haalt met high tea geld op voor Kika

09-04-2019 Gezond Redactie

High tea bij De Buurtvrouw; foto: Team Matt


SCHIEDAM - Het was afgelopen zondag smikkelen en smullen tijdens de high tea voor Kika bij De Buurtvrouw. Het was een van de acties die Team Matt organiseert om geld bij elkaar te brengen voor het goede doel. Dit jaar leveren die inspanningen in ieder geval 1137 euro op.

"Dit jaar rent Team Matt voor de zesde keer de Run for Kika in Rotterdam", vertelt Anneke van Wurmond, oprichtster van Team Matt en oma van Matt. "Ieder jaar organiseren we een aantal kleine evenementen om het sponsorbedrag extra hoog te maken, zoals dus de high tea voor Kika. Het is inmiddels al bijna een begrip geworden en veel van de deelnemers komen ieder jaar."

Bahalve potjes verse thee en zelfgemaakte hartige en zoete hapjes, kregen de deelnemers ook een muzikale traktatie voorgeschoteld. Sinatra-imitator Frank ik Person kwam de middag muzikaal afsluiten. "Een fantastisch gebaar dat hij dat wilde doen!", aldus Van Wurmond. "We zijn erg blij met hem, De Buurtvrouw en al onze vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor dat ene doel: Stichting Kinderen Kankervrij!"

De loop voor Kika wordt op 19 mei gehouden in Rotterdam. Daar wordt ingezamelde bedrag overhandigd. Tot die tijd is het nog niet gedaan met de inzet van Team Matt. "We organiseren nog een bingo bij speeltuinvereniging Crooswijk en bij DFC Schiedam organiseren we op 17 mei, vlak voor de Run for Kika, een bonte avond, met optredens, spelletjes, hapjes, drankjes, een loterij, maar vooral veel gezelligheid! Voor vijf euro is iedereen welkom en de opbrengst gaat naar Kika."Gerelateerd