Train net als de wereldkampioen

05-09-2020 Gezond Advertorial


SCHIEDAM  -  Op zaterdag 12 september komt Dennis Krauweel, dé trainer van wereldkampioen Rico Verhoeven, naar Vlaardingen om een kickboksclinic te geven en jij kan daar bij zijn! Altijd al willen trainen net als de wereldkampioen? Meld je dan snel aan voor dit openingsevenement van Premium Gym. 

Op 1 september is Premium Gym officieel gestart met het verzorgen van diverse trainingen voor jong en oud in Vlaardingen-Holy en Schiedam-Noord. Naast kickbokslessen heeft Premium Gym een breed (sport)aanbod, denk hierbij aan: bokszaktraining, pads training, bootcamp, circuittraining, personal training, small group training en voedingsadvies. 

De kickbokslessen zijn verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën en geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het volgen van een dure beginnerscursus is overbodig, je leert de basistechnieken bij Premium Gym gewoon tijdens de reguliere lessen. De allerkleinste kickboksers kunnen zelfs vanaf drie jaar oud al bij Premium Gym aan de slag! Ook is er twee keer per week een groep voor alleen dames (Ladies Only).

Uniek aan Premium Gym is dat er tegelijkertijd met de jeugdlessen ook diverse trainingen voor volwassenen aangeboden worden, zodat je de mogelijkheid hebt om gelijktijdig met je kind te trainen (in een andere zaal). Daarnaast is er 52 weken per jaar sportaanbod voor alle groepen en abonnementen zijn er al vanaf twintig euro per maand. 

- In Vlaardingen-Holy worden de lessen op dinsdagavond, donderdagavond en zaterdagochtend verzorgd in Sporthal Holy aan de Korhoenlaan 6. 

- In Schiedam-Noord worden de lessen op maandagavond en woensdagavond verzorgd in de sporthal van het Stedelijk Gymnasium aan de Valeriusstraat 31. 

Wil je de groepslessen van Premium Gym een keer gratis uitproberen? Dat kan! Meld je aan voor een gratis proefles via I: www.premiumgym.nl. Aanmelden voor de clinic met Dennis Krauweel kan via I: www.premiumgym.nl/dennis. Ook kan je hier terecht voor meer informatie over het evenement, bijvoorbeeld als je liever alleen komt kijken op de tribunes.

Locatie: Sporthal Holy, Korhoenlaan 6 Vlaardingen

Gerelateerd