Vakantiereizen met zorg

03-06-2016 Gezond Advertorial

SCHIEDAM - Zoals elk jaar organiseert Careyn ook dit jaar weer mooie volledig verzorgde vakantiereizen. Bij alle reizen is er verpleegkundige begeleiding aanwezig. Dat maakt deze reizen zeer geschikt voor mensen die behoefte hebben aan zowel lichte, middelzware tot zware zorg. Maar ook voor mensen die het een prettig idee vinden dat er zorg aanwezig is tijdens de vakantie.

De zomer start met een reis op 27 juni naar Vlieland waar vijf dagen lang genoten kan worden van de vele uitstapjes. Bijzonder is, dat de overnachtingen plaatsvinden in een prachtig viersterrenhotel pal aan het strand gelegen.

Op 25 juli gaan we vijf dagen naar de prachtige natuur van Gelderland. Er wordt overnacht in het gezellige driesterrenhotel in Millingen aan de Rijn. Een bezoek aan het natuurreservaat De Gelderse Poort en een uitstapje naar onder andere Duitsland staan op het programma.

De zomerperiode wordt op 5 september afgesloten met een heerlijke vakantie op de Veluwe. Tijdens de achtdaagse vakantie op de Veluwe wordt er overnacht in de vijfsterrenaccommodatie Hotel het Bosgoed. Vanuit deze rustgevende omgeving zullen uitstapjes worden gemaakt naar de Passiflorahoeve en diverse musea.

De kleurrijke herfst wordt op 24 september gestart met een achtdaagse vakantie naar de mooiste plekjes in Drenthe. Er wordt overnacht in het gezelligste hotel voor senioren, hotel Brinkzicht in Vledder. De avonden in Vledder zijn gevuld met muziek, dans en cabaret.

Alle vakanties zijn inclusief vervoer met luxe touringcar met rolstoellift, overnachtingen, maaltijden, verpleegkundige begeleiding, leuke uitstapjes en gezellige avondinvulling. Informatie aanvragen of aanmelden kan via Careyn Keuzepakket op telefoonnummer 088 - 123 99 88 (lokaal tarief) of via www.careynkaart.nl.

Gerelateerd