Vervoersservice Argos Mobiel Schiedam weer opgestart

30-06-2020 Gezond Redactie

Archieffoto


SCHIEDAM - Vanaf nu kunt u de voertuigen van Argos Mobiel weer door de straten van Schiedam zien rijden. De vrijwilligers staan weer zeven dagen per week klaar om Schiedammers te vervoeren naar elke gewenste bestemming binnen de eigen gemeente. De vervoersservice heeft de afgelopen maanden niet gereden vanwege het coronavirus.

Veiligheid voorop

Bij Argos Mobiel hebben ze extra voorzorgsmaatregelen getroffen om de veiligheid van passagiers én de vrijwilligers zo goed als mogelijk te borgen. Zo is het dragen van een mondkapje verplicht, zijn er de nodige hygiënemaatregelen genomen en houden ze waar mogelijk 1,5 meter afstand. Meer informatie ontvangen aanvragers bij het reserveren van een rit.

Argos Mobiel Schiedam is beschikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en in het weekend van 9.00 tot 17.00 uur. Schiedammers kunnen een rit reserveren door te bellen naar T: 010 – 427 83 90.

Argos Mobiel Vlaardingen

Vanwege het wegvallen van de subsidie van gemeente Vlaardingen is Argos Mobiel in Vlaardingen niet opgestart. Momenteel is Argos Zorggroep de mogelijkheden aan het onderzoeken bij andere subsidieverstrekkers. Ook blijft Argos met de gemeente Vlaardingen in gesprek voor mogelijkheden in de toekomst.Gerelateerd