Vrijwilligerswerk: een goed voornemen!

27-01-2018 Gezond Advertentie

SCHIEDAM - 2018 is alweer aardig op weg, maar hoe staat het eigenlijk met jouw goede voornemens? Vaker naar buiten, iets voor anderen betekenen. Is het je al gelukt? Nee? Dan komt deze tip als geroepen: jij kunt jouw goede voornemens namelijk heel goed combineren met vrijwilligerswerk bij de OproepCentrale in Vlaardingen, Schiedam, Maassluis of Spijkenisse!

Spring eens op de fiets om een van onze cliënten te bezoeken. Gezellig bijpraten met een kopje koffie, samen een spelletje spelen of een frisse neus halen in de buitenlucht. Zo maak je niet alleen een ander blij, maar heb je ook een stok achter de deur om dit jaar jouw goede voornemens wél vol te houden.

En beschik jij over een rijbewijs en eigen auto die je af en toe wel eens in wilt zetten om kwetsbare mensen te begeleiden naar hun bestemming ? Zet je dan in als vrijwillig chauffeur bij de Begeleidende Vervoerservice OproepCentrale!

Ben jij enthousiast? Werk dan vandaag nog aan die goede voornemens en neem contact op met onze coördinatoren via T: 010 - 427 81 77 of E: info@oproepcentrale.nl. Kijk voor meer informatie op I: www.oproepcentrale.nl.Gerelateerd