Wegdek Willemskade zwaar verwaarloosd

13-11-2017 Gezond Kor Kegel

Wegdek Willemskade zwaar verwaarloosd

SCHIEDAM – Als Peter ’t Hardt door de slechte bestrating van de Willemskade ten val komt, dan zal hij niet schromen om eventueel ontstane schade op de gemeente Schiedam te verhalen. Hij is namelijk het wachten zat. Meer dan twee jaar geleden legde hij zijn klacht over het beroerde wegdek al neer bij het digitale loket. Hij kreeg een reactie van Irado, die liet weten de kwestie te hebben aangekaart bij de gemeente.

“De gemeente wil er geen geld voor vrijmaken, dus blijft het een hobbelplein”, schrijft Peter ’t Hardt nu aan het gemeentebestuur. “De bestrating is ruim vijf jaar geleden, bij werkzaamheden aan de Nieuwe Haven, door het zware materieel van de aannemer volledig kapot gereden. Omdat er kennelijk geen toezicht is op dit soort werkzaamheden is het na afloop nooit hersteld.”

“Vooral voor ouderen en mensen met bijvoorbeeld een kinderwagen of een rollator is het plein vrijwel onbegaanbaar”, weet ’t Hardt uit eigen waarneming. “Het plein was door de kinderhoofdjes al slecht beloopbaar, maar nu alles scheef ligt is het gewoon een ramp.”

Reacties
Bedrijven Alle bedrijven »


Vacatures Alle vacatures »
Altijd Up-to-date