Zorgverzekeraar DSW nieuwe sponsor Roparun

24-06-2020 Gezond Redactie


SCHIEDAM – Zorgverzekeraar DSW is de komende drie jaar sponsor van Roparun.  


"We zijn op zoek naar bijzondere partijen om een langdurige samenwerking aan te gaan,” licht Wiljan Vloet, directeur Roparun, toe. "Ik kan met trots zeggen dat we die in DSW hebben gevonden.” Eerder werd bekend dat Coöperatie DELA de samenwerking aangaat als nieuwe hoofdsponsor.

DSW, met een Schiedams hoofdkantoor, staat bekend als verzekeraar die weinig geld besteedt aan reclame, maar tekent bij Roparun toch een sponsorcontract voor een periode van drie jaar. Adjunct-directeur Jako Papac van DSW: "Wij hebben maar een bescheiden marketingbudget, omdat wij altijd beseffen dat dit premiegeld is van onze verzekerden. Als je dat dus uitgeeft aan sponsoring proberen we daar altijd een win-win situatie van te maken. Iets wat goed is voor ons, maar ook goed is voor de zorg. De Roparun is daar een evident voorbeeld van.”

Roparun is sinds 1992 uitgegroeid naar een evenement met ruim 8.500 deelnemers. Ook al kon de estafetteloop vanuit Frankrijk en Duitsland dit jaar niet doorgaan vanwege het Coronavirus, werd er toch meer dan anderhalf miljoen euro opgehaald.Gerelateerd